AKTUELNO

Sad je sve jasno!

David Dragojević odlučio je da progovori o odnosu sa svojim bratom Dejanom Dragojevićem, koji je sa svojom suprugom Dalilom Dragojević napustio svojevoljno velelepno imanje.

Kako je već poznato, David je prošle godine optuživao bivšu devojku Aleksandru Subotić da je ona kriva za razor u porodici Dragojević, te je sada otkrio i zbog čega je to tako govorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojavila se kontradiktorna priča, optuživao si Aleksandru da je rasturila vašu porodicu, ali sada se ispostavilo da nije ona.
Ja sam brata uvek štitio, nikada se nisam oglašavao. Baš da ne bi došlo do ovoga da se ne bi raspravljali. Zna i Ana, kad smo se mi pomirili, nisam hteo da ulazim u dubiozu, ako opet ako ne ideš niz dlaku, opet ne valja. Meni je bitno da se pomirim sa bratom, ali eto, on je primio to sa rezervom, što znači da to nije bilo 100%. Kao da su tražili neku priču, jer ih ovde nema. Ja sam rekao samo ono što je ona izjavila za Anu. I to što su rekli da je bila pozvana za rođendan, prave da nije htela da ide. Mama je rekla da će poslati poklon, ona i baba i on je odgovorio da ne donose ništa. Isto tako i 8. mart kad bude, uplati nešto Suzani, a mami ne. Ona sve što govori, to je auto projekcija. Jedino je Tara tu rekla zašto uopšte ona to govori - izjavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'