AKTUELNO

Posle ovoga više ništa neće biti isto!

Tokom emisije ,,Pretres nedelje" Marko Đedović došao je u žestok okršaj sa Edisom Fetićem. Naime, razlog njihovog sukoba bila je Dragana Mitar, budući da je Fetić optužio Đedovića da utiče na zadrugarkin odnos i mišljenje.

Đedović vidno izrevoltriran odlučio je da raskrinka Edisa, pa je otkrio da je pričao da je Fetić imao nameru da nadmaši skandaloznu priču ljubavnog trougla iz ,,Zadruge 1" između Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ušao u priču preko nje, ja ti kažem istinu, možeš se smejati koliko hoćeš, svi smo mi ovde pozvani, ali on meni to prebacuje - pravdao se Edis.
Vidi prijatelju, evo ja tebe sada da pitam. Da li si šapnuo Dragani na uvo da igraš igru i da je uništila igru decenije? Da li si se šalio kada si rekao Dragani u mom prisustvu da će ovo biti odlična igra? - upitao je Marko.
Nikakav problem nije, sve moje priča u tom periodu su bile da je odvratim od toga, nisam se šalio. Ne sećam se, ali verovatno jesam. Spavao sam tu, kad sam ustao shvatio sam da sam napravio sr*nje, i onda sam ušao. Ja sam tu u prednosti što nemam potrebe bilo šta kome da dokazujem. Sad da izađem, sve sam ovo napravio i još da se zadužim - odgovorio je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'