AKTUELNO

Nisu mogli da sakriju stid.

Svi zadrugari bili su šokirani zbog toga što je Mensur Ajdarpašić ušao u sukob sa Minom Vrbaški tokom dana uoči slave Sv. Jovana Krstitelja, koju je proslavljala upravo ona.

On joj je zamerio, jer je Boru Santanu videla polu nagog u toaletu, a svi znaju da za njenu burnu prošlost kao i za se*sualne odnose koje je upražnjavala sa većinom zadrugara tokom "Zadruge 1 i 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kucala i pitala da li mogu da pi*kim, Bora se obukao i izašao. Ja sam otišla da p*škim, oprala ruke, a tu je takav haos nastao! Onda sam ja njemu prebacila kako devojke u kupatilu borave dok se on kupa! Ja Boru poznajem! Ipak, trebalo bi da imam poštovanje i da znam šta treba da uradim, a šta ne. Nepromišljeno sam ušla u kupatilo, nisam znala da mu to smeta! Želim da vidim šta mu smeta i da mi ukaže šta smem da radim, a šta ne. Neće se ovo više ponoviti. Neću praviti te greške - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam otvorio vrata, video sam kratko da je Bora. I ja vidim kako Mina izlazi iz toaleta, a Bora go! Meni to nije normalno, meni to smeta. Ja ne mogu da verujem da je neko ušao u toalet i da unutra sedi još neko - rekao je Mensur.

Međutim, Zorica Marković više nije mogla da sluša šta oni govore, pa im je žestoko odbrusila to što su u popodnevnim satima upražnjavali seks.

Tebi je to nenormalno, a čekaj, mene od nje ništa ne iznenađuje. Da li je u redu da na njenoj slavi praviš frku?! Da li je u redu da imate se*s dok još gori slavska sveća! - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'