AKTUELNO

Nije želela da mu ćuti.

Sofija Simić nedavno je ušla u rijaliti program "Zadruga 3", a tokom večerašnje žurke razgovarala je sa Gagijem Đoganijem. Ovaj cimer poručio joj je kako treba da prizna svoje emocije, ako ih ima prema nekom zadrugaru.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si ušla? Da izađeš napolje? Daj neke simpatije, ako treba, nećeš se istopiti. Mi se sa svima ljubimo, ja sam poljubio Filipa tri puta. Dovoljno je da poljubiš nekoga, da mu izjaviš da je simpatičan i ćao! To je dovoljno - rekao je Gagi.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Dušan Stanojević, Unsplash

Tokom razgovora oni su se dotakli i Gagijeve ćerke Lune Đogani, za koju je Sofija rekla da je nije podržavala, ali da je kasnije promenila svoj stav.

Luna je ovde svašta radila! Niko ti neće zameriti, niko! Luna je bila samo iskrena. I tebi može da se desi da se zaljubiš u oženjenog čoveka, to je život, to je normalno - nastavio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Biću iskrena... Ona situacija kada je bila Kija, Luna, Sloba i ostalo... Nisam bila na njenoj strani, ali vremenom... Ona je mlada, ja se stavljam u njenu situaciju. Ja sam Lunu vremenom zgotivila - rekla je Sofija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'