AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugarku Jelenu Pešić u Rajski vrt, kako bi sa njom porazgovaralo o aktuelnostima u Beloj kući. Jelena je upravo stigla sa snimanja prve scene filma "Nemoguća ljubav", pa se odmah pohvalila Drvetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično napreduje snimanje, istripovaćemo se da smo kriminalci, mafijaćemo po kući. Kod mene nema ništa novo, ja sam za sad srećna, zadovoljna. Ne znam šta te zanima, ali hajde - rekla je Jelena, pa nastavila:
Nisam zaljubljena, ali volela bih da se zaljubim. Kod zadrugara svašta i ništa, ne mogu da pohvatam, menja mi se mišljenje iz dana u dan. Ne znam šta da mislim. Dragana i Edo su mi malo dosadni, čini mi se da treba da uđe žena, da vidimo šta se dešava. Što se tiče Milice i Bore, oni su mi presimpatični. Janjuš i Šopić, to je aktuenla tema trenutno. Evidentno je da su zaljubljeni. Ne mogu da provalim da li se Janjuš malo šalio, ali da se Ivana zaljubila, zaljubila se. Teško im je kad su razdvojeni, to se vidi. Kod Šopićke mi ne prija to što mnogo ponižava u svađama, počevši od mene. Tu je ona broj jedan, voli da ponizi ljude. I Janjuša negde želi (da ponizi), ne pazi na reči - istakla je Pešićeva, pa prokomentarisala današnju dramu koju je napravila Iva Grgurić zbog poljupca koji treba da se desi između Stefana i Ivane na snimanju filma.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je izljubomorisala, to je njena prirodna i iskrena reakcija. I ja sam pomislila na to, kako da se poljube najbolji drug i drugarica. Tu se javlja ponovo ta moja sumnja, da postoje simpatije, više sa Ivanine strane. Postoje, Ivana to neće priznati. Nije mi normalno pristati da imaš filmski poljubac sa najboljim drugom. Prema Janjušu postoje emocije, prema Stefanu simpatije. Ko zna šta bi bilo da su napolju - ispričala je Jelena, pa počela da priča o Filipu Đukiću:
Iva je malo prisnija sa Filipom nego što sam ja bila, mislim da i tu ima simpatija. Ovo nije normalno. Da mi je neko pričao šta će se sve izdešavati od početka, nikada ne bih verovala - istakla je Pešićeva.

Jelena je zamolila i Drvo da joj da zadatak, a Drvo je reklo da će razmisliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jelena Pešić

'