AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo!

Zadrugarka Tara Simov šokirala je sve ukućane kada je insistirala da uradi test za trudnoću, a zbog toga je njen dečko Mateja Matijević bio van sebe, jer nije bio spreman da se ostvari u ulozi oca.

Drvo mudrosti ju je pozvalo na razgovor u Rajskom vrtu kako bi saznalo kako se Tara oseća zbog rezultata, budući da je test bio negativan, a ona je na iznenađenje mnogih priznala nešto što će nasmejati sve.

Ja moram da kažem da sam srećna što je negativan, ali desilo mi se da sam prvi put dobila. Plakala sam, nisam znala šta me snašlo. Jelena Pešić mi je pričala o svojoj tetki i rekla mi je kako i ona nikad nije imala i onda je dobila i ispostavilo se da je trudna u sedmom mesecu. Uplašila sam se i rekla je da moram da uradim test - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara nije negirala da bi volela da se ostvari u ulozi majke, pa ukratko ispričala šta joj je sve Mateja rekao kada je shvatio da postoji velika mogućnost da je Tara u blagoslovenom stanju.

Ja bih stvarno volela da se ostvarim u ulozi majke, to je trebalo da se desi mnogo ranije, cilj mi je bio da se desi što pre. Dve godine sam konstantno razmišljala o tome, terapiju sam koristila da bih ubrzala proces menstruacije. Međutim, Mateja nije spreman i ne može da zamisli sebe, nije spreman na taj korak. Ali, s obzirom na to da ja imam dve mlađe sestre i brata, navikla sam da budem okružena decom. Ja sam ovde u Zadruzi ozdravila, a i odrasla sam! Joj, baš mi je neprijatno. Rekla sam Mateji da ću uraditi test. Malo sam se potresla u "Magazinu In", previše sam se šalila na temu se*sa i ljubavi. Razmišljala sam da ako sam već dala život na dlanu, bila bih folirant ako ne bih detaljnije komentarisala neke stvari. A Mateja se baš odseko sinoć. Rekao mi je danas šta god da se desi biće tu. Ja sam ga kroz šalu pitala... Nije bio za to, a dobro i ja sam još uvek mlada za to - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'