AKTUELNO

Opštio haos u Beloj kući zbog ove ljubavne sage.

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 3" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja zanimaju vernu pubiliku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Nina, zašto svu krivicu bacaš na Mlađu kada je tvoja ideja bila da napraviš scenu kako bi se otkačila od njega. Rekla si Nataši pre nekoliko dana da ne želiš da budeš sa njim i da samo prekineš vezu? - glasilo je pitanje za Ninu Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa nisam isplanirala. Ja sam dramila iz nekih drugih razloga, iz nekiih razloga koji se ne vide ovde, a ja se kanalim. On mene gleda u oči i laže - rekla je Babićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pričala da je on papučar, da zna da je on zaljubljen u Mionu, da joj ga ne spominjem. Ona je tada dramila zbog Mione - otkrila je Miona.
Pre nekoliko dana sam raskinuo sa njom. Sa njom ne može da se priča normalno. Kod nje je proradila sujeta - prokomentarisao je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čuo da on hoće da spava sa tobom da te zadrži, da je hteo da kopira - prokomentarisao je Mensur zbog čega je Mlađan poludeo.

Potom je stiglo pitanje za Mlađana - zašto ne pruži priliku Nataši Radan, što je zadrugara dodatno iznerviralo.

Miona, Pešićeva, Milica, sa kim sam sve bio? Meni je ovo smešno? Čovek ju je uhvatio za d*pe - pričao je Mlađan.
Ovo nije za sprdnju. Ako imaš osećanja, to moraš da kažeš. Najgore je kada se igraš sa nečijim osećanjima - uzvratila mu je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mlađan Jovanović

#Nina Babić

'