AKTUELNO

Nije ga ostavljala na miru!

Zorica Marković nije ostavljala Mensura Ajdarpašića na miru zbog provokacija koje joj je uputio prethodnog dana, a nebrojano puta mu je spomenula suparnika Vladimira Tomovića, ali i trenutnu devojku Minu Vrbaški.

Zorica je nakratko ostavila Mensura da odmori od iscrpne rasprave, pa se opet vratila kod njega da završi započeto.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se ja tebi nataknem na vrat. Ispadaš smešna, žena od 100 godina, pokušavaš da dobiješ ono što ne može da dobije. Nisam nikoga nabijao na k*rac, kao što kažeš. Pusti me Zorice tih tvijih šlagera, jednu te istu priču spominješ godinama u rijalitiju - rekla je Markovićeva.
Kakva provokacija, rekao si sve što si imao. Neću te ostavljati na miru, spominjem Tomoviće, jer ti je idol. Nikoga ti nećeš nabijati na kurac. Ti si jedan picovevac - govorila je Zorica.
Ovo što ti radiš je sve fejk, praviš konflikt tamo gde ga nema. Ne doživljavam te obzbiljno, kao svog rivala. Ti opterećuješ druge ljude, ne mene - tvrdio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je Mensuru izgovorila niz pogrdnih reči koje do sada niko nije čuo, a udarila je i na njegovu devojku Minu Vrbaški, gde mu je spomenula sve njene bivše momke.

Idi vidi da li je onu (Minu) neko j*bao iz ćoška. Isti ste, "našla krpa zakrpu". Idem da popušim jednu cigaru, pa ću ponovo doći - istakla je Zorica.
Nigde ja ne bežim - rekao je Ajdarpašić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zorica Marković

'