AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bio je nastavak razgovora u sobi za rehabilitaciju, a posle Marka Janjuševića Janjuša i Ivane Šopić, Marija Kulić i Marko Đedović su u tom razgovoru ogovarali Draganu Mitar i Edisa Fetića. Đedović je tada istakao da je Dragana bila zaljubljena u Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas rekla da sam odlučila da se distanciram malo od Marka. Malo sam se sklonila, eto tad nisam ni znala da komentariše te stvari. Nije mi se to dopalo, ja sam se sklonila. Sve što bude pričao, ja mogu da negiram i tako da teramo do kraja. Možemo da se igramo začaranog kruga do kraja rijalitija. Mogla bih i da ispričam neke loše stvari - rekla je Dragana Marku.
Šta sam ja tebi uradio, da bi ti pričala neke loše stvari? - upitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti neko kaže nešto u poverenju i ti to kažeš, za mene je to katastrofa. Ti si napolju nas podržao, sada si ovde promenio priču. Bio si uz Dalilu i Dejana, pa si promenio priču - prozvao je Edo Đedovića.
Dragana će ponovo doći kod mene, opet ćemo razgovarati. Ja sam bio uz nju, ne žalim nijednog trenutka. Verovatno ću i kad joj se desi to (i sa Edom) biti tu uz nju. Za Tomovića to je bilo evidentno. Ona mi je rekla tada da se zaljubila, da ne zna šta joj se dešava, da joj se to desilo prvi put u životu. Što se mene tiče, može da se udalji. Nismo vezani pupčanom vrpcu. Kada joj se bude desilo to što će joj se desiti, a sigurno će se desiti, desilo joj se već jednom u životu, ona će doći da pričamo. Svaka dalja situacija sa mnom će joj napraviti probleme. Evo, ja neću da komuniciram sa njom - odgovorio je Marko.

Nakon toga su se Edo i Đedović prozivali međusobno da su nasilnici i spominjali ironično jedan drugome profesiju.

Biznismenu - pričao je Đedović.
Socijalni radniče - govorio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takve ljude uvek sklanjala u životu, milion ljudi koji ga poznaju kažu da ne mogu da ga prepoznaju ovde - istakla je Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Marko Đedović

#Zadruga 3

'