AKTUELNO

Oči u oči!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi nastavio sa emisijom ,,Gledanje snimaka", a prvi na redu bio je video-prilog u kom se video razgovor Ivane Šopić i Maje Marinković na kom su ogovarale Milicu Kemez.

Naime, netrpeljivost Ivane i Milice nekoliko puta ekslirala je žestokim svađama za crnim stolom, ali i van njega. Mnogi zadrugari komentarisali su da je razlog Filip Đukić, prema kom je Kemezova osećala ljubavne emocije, dok je Ivana uspela da ga osvoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Filip bio sa mnom znaš da si ti obletala oko njega, ti si se ljubila sa njim u šanku na moje oči. Znači, nemojte da spominjete da sam ja silovala Filipa. Jer i ja mogu da kažem da ti zavodiš ovde sve žive, i da čak i zavodiš Lepog Miću. Ti ovde radiš stvari na perfidan i lukav način! Ti se mešaš u druge veze, mene ne boli to! Žene trebaju da budu žene, a ti sa takvim ponašanjem... Ja ne ležem sa oženjenim muškarcima u krevet - odbrusila je Milica.
Ti si govorila da ja zavodim Matoru, zašto? Ma ja tebi to ne zameram, ali ti si kontradiktorna. Iz tebe su izleteli kompleksi i frustracije - prekidala je Šopićeva Milicu.
Ja nisam isfrustrirana, to govori tvoj izgled, da si ti iskompleksirana. Ti druge ljude vređaš, pljuješ, a posle sa njima ogovaraš - uzvratila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'