AKTUELNO

I njen dečko Mensur je nominovao Janjuševića!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se odigralo još jedno izdanje emisije "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša, koje je za potrčke ove nedelje postavila Milica Kemez. Nakon Mione Jovanović, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su dali svoj glas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li sam sa ovim ljudima progovorio pet puta od kako sam ušao. Ne mislim ništa loše ni o jednom, ni o drugom. Ne znam šta mi misli, ali ne mislim da ima neko loše mišljenje o meni. Džentlmenski ću da postupim, ostaviću Ivanu - rekao je Mensur.
Ja sam prvo polugodište odavno zaboravila, za mene je to izbrisano. Sa Janjušem nemam komunikaciju, šaljem Janjuša - kratko je istakla Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović se u međuvremenu posvađao sa Mensurom, kada se ubacio u njegovo izlaganje, a Ajdapašić je prokomentarisao da je novinar sigurno zaljubljen u njega. Prepirka se nastavila i tokom Đedovićevog izlaganja.

Mislim da je Ivana dobar čovek. Janjuša mi je teško da pošaljem u izolaciju, ali ću morati. Imam lepo mišljenje o njemu, ali Ivana je preko puta - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Ivana Šopić

#Marko Janjušević Janjuš

#Zadruga 3

'