AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Voditeljka Dušica Jakovljević je najavila da će pored emisija "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara", večeras i gledaoci imati priliku da se uključe uživo u program i prokomentarišu dešavanja u "Zadruzi 3".

Gledateljka je pre svega prokomentarisala svađu Edisa Fetića i Dragane Mitar, koji su u toku dana raskinuli, a potom se pomirili pod jorgan planinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo katastrofa, ja sam bez teksta. Sada gledam na ekranu, Edo i Dragana se grle i ljube, stvarno mi je sve to van pameti. Ni jedno ni drugo nisu u pravu, iskreno, Dragana mi nije jasna, ušla je dva puta u rijaliti, prethodne sezone je prošla pakao. Ona je majka jednog deteta, ne treba sve ovo da radi zbog čoveka koji je napolju ostavio troje dece. Đedović je upućen u obe situacije, ne samo da je novinar, već je i socijalni radnik. Nejasna mi je situacija da se oni toliko transparetno svađaju pod budnim okom kamera - objasnila je gledateljka.

Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević da li Dragana u ovoj situaciji od sebe pravi žrtvu, gledateljka je rekla sledeće:

U ovoj situaciji ja krivim Draganu. Ona u stvari, sve ono što niko ne bi želeo da mu se radi, ona radi Edu. Ona nameće svoju volju i svojim stavom pravi od Eda to kakvim se predstavlja, sama je rekla da je tvrdoglava i da sve istera do kraja. Pre bih rekla da Edo vrši nasilje nad Draganom, nego ona nad njim. Dragana gleda da se situacija uvek okrene u njenu korist - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka je prokomentarisala i svađu koja se dogodila između Eda i Dragane na doku velelepnog imanja, kada je Edo odgurnuo Draganu, a ona ga optužila za fizički kontakt.

To me je mnogo iznerviralo kod Dragane. Edo je samo istrgao ruku, branio se, nije je udario. Ona se ponaša kao devojka od 19 godina, kao da joj se rasprava dešava prvi put, a ne kao da ima brak iza sebe. Dragana se ne ponaša shodno svojim godinama, nisam sigurna ni da li želi da bude sa njim - tvrdila je gledateljka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Dragana Mitar

'