AKTUELNO

Nikad joj teže nije bilo.

Zadrugarka Tara Simov porazgovarala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o njenom raskidu sa Matejom Matijevićem koji je uzburkao Belu kuću.

Iako nije bila raspoložena, Tara je otvorila dušu Ognjenu, te je ispričala koliko joj je bilo teško da se bori za ljubav Matijevića, nasuprot svih zahteva koje je imao za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali ovaj put nema pomirenja, sigurna sam. Primetila sam da koliko to njeko ponašanje koje treba da promenim, toliko je i njegovo ponašanje štetno po mene. On je rekao da sam bila bolja pre nego što smo mi bili zajedno, a tražio je da promenim svoj temperament, da ne ragujem na neke stvari, da se ne mešam u tuđe teme, hteo je faktički da me ugasi. Hteo je da sedim i da ćutim. Ja nisam došla zbog Mateje, već i zbog sebe, da pokažem talente, što je najgore, ja sam se trudila, ali imam izlete - započela je Tara.

Potom je zadrugarka prepričala situaciju i raspravu Davida Dragojevića i Milana Petkovića, tokom koje se priključila i Ana Korać. Budući da su Ana i Tara dugogodišnje prijateljice, osetila se zaštitnički nastrojenom prema Koraćevoj, što joj je Mateja zamerio.

On je rekao meni da li mogu da mu budem prijatelj, bila sam u fazonu: ,,Marš". Ja sam Miljana, on je Zola, to je moje mišljenje. Volim ga najviše na svetu, ali ne želim komunikaciju sa njim, tako da, eto - završila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'