AKTUELNO

Na sve načine pokušava da joj stavi do znanja da su njih dvoje savršen par.

Ivana Krunić i Bane Čolak su odlučili da stave tačku na svoju vezu jer njihova ljubav nanosi boli pevačicinim roditeljima i prijateljima.

Njih dvoje su ipak shvatili da ne mogu jedno bez drugoga, te su rešili da ostanu makar u prijateljskim odnosima. Krunićeva je upitala Čolaka da li će njihva veza ikada uspeti i da li Baneta prihvatiti njeni najmiliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane, hoće li nas ikada ljudi prihvatiti? - upitala je Ivana Čolaka.
Ja se nadam da kada bi mu upoznali malo da bi bilo drugačije. Ovo što sam pravio debila od sebe, to sam radio zarad rijalitija. Meni nije bitno da ja na njih ostavim dobar utisak, nego da ostavim utisak na tebe i da oni vide koliko si ti srećna. Ja dva sata sa nekim mogu da odglumim doktora nauka. Meni je bitnije da tebe držim kao malo vode na dlanu, da promene mišljenje o meni preko tebe. Imam poroke, volim da pušim cigare, pijem kafu, volim adrenalin, volim brzu vožnju. Ja ne mogu da se odreknem cigareta, pića da bi me tvoji voleli. Oni moraju da vide neke moje dobre stvari - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Čolak je potom stavio Ivani do znanja da će poštovati njenu odluku da budu prijatelji i da će se tako ophoditi prema njoj.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'