AKTUELNO

Ovo joj je teško palo.

Jelena Pešić nije uspela da uspešno obavi tajni zadatak koji je dobila od Drveta mudrosti, a to je da govori kako je zaljubljena u oženjenog cimera Edisa Fetića koji je u vezi sa zadrugarkom Draganom Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Jelena je završila u suzama, a zatim je pred svima za crnim stolom rekla da su je najviše pogodili pogrdni komentari koje je dobila od svojih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo je meni dalo tajni zadatak, ja sam rekla da se osećam loše i da ne mogu da odajem tajne, a ja sam kao nagradu tražila da vidim Pecu (brata)... Ja sam rekla da mogu da pomirim ili posvađam, ili da kažem da sam se zaljubila. Drvo je pitalo: "Ko bi to mogao da bude?", ja sam rekla da to bude Edo i tako smo se dogovorili. Ovde sam ja provaljivala kada su imali tajne zadatke, ali se to ćuti i ne vređa se zbog nagrade. Ja sam rekla Drvetu da sam spremna i na osude i na kritike, a da neko provali da je to zadatak i ustane i priča... Odakle potreba? Zbog toga sam se rasplakala - rekla je Jelena.
Treba svi da joj se izvine svi koji su je danas napali i svašta joj rekli - branio je Stefan Karić svoju bivšu devojku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se osećam odgovorno. Ljudi su pričali da je zadatak, ja nisam bila sigurna u to. Marko i ja smo o tome dugo razgovarali, gde je on mene ubeđivao da to nije to. Ja sam bila sigurna da nije tajni zadatak. Tako da se javno izvinjavam Jeleni. Ja bih volela da Jelena vidi svog brata, osećam se odgovornom - rekla je Ivana Šopić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'