AKTUELNO

Zbog toga je pukla njihova veza.

Na prvom snimku ove večeri u emisiji "Gledanje snimaka" puštena je scena sa žurke tokom koje su Iva Grgurić i Gagi Đogani pričali o njenoj ljubavi prema Stefanu Kariću.

Iva i Gagi su naveli da je Karić odličan momak kada uđe u vezu sa nekom devojkom, a onda je Grgurićeva istakla da je njemu bilo društvo preče dok su bili u vezi. Nakon pogledanog snimka glavni akteri, ali i Stefan su komentarisali sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala, Gagi. U pravu je za neke stvari, drago mi je da neko misli da sam odan prijatelj. Što se tiče Ive, ja sam u tim trenucima bio više sa svojim prijateljima, jer nisam bio siguran u nju, da sam bio siguran, bio bih 24 sata sa njom. Sad smo u izolaciji rekli da ćemo biti prijatelji. To za ljubomoru smo rešili, nisam ljubomoran kad nisam u vezi, kad sam u vezi ljubomoran sam i te kako... Moram da priznam, Gagi i Mlađa su se šalili da je Iva ta devojka koju je Gagi sanjao, ispalo je da se Iva primila na to i da mu je prišla na žurki - naveo je Karić.
Gagi je počeo priču o Stefanu, meni je prijao razgovor sa njim, Gagi je legenda. Ja sam mislila da je Stefan malo ljubomoran, juče smo rešili da ipak nije ljubomoran, ali možda ipak malo jeste nekad - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugačije to izgleda kad sam ljubomoran, rekao bih stvarno, nemam razloga da budem - dobacio je Stefan.
Ja sam hteo sa njom da razgovaram. Mi smo pričali, ja sam je pitao i moja je konstatacija da i Stefan gaji neke emocije prema njoj. Pričali smo iz kojih razloga oni nisu zajedno, možda ona ne kapira stavove koje on ima u vezi. Ona je rekla da ne kapira da on nije lojalan njoj sto posto, on je lojalan prijatelj, rekao sam joj da je možda problem to što ona pravi problem tamo gde ga nema i tako odguruje Stefana od sebe. Meni su oni idealan par. Ja sam to i na početku rekao, ali kako vreme prolazi definitivno su se razišli i to je to. Ne bih da idem dalje, ko je tu kriv, to je njihova stvar. Pokušao sam njoj da kažem da mora da skapira Stefana, jer je on sličan meni. Kad si siguran u sebe, nema potrebe da praviš problem. Njega to odbija, zasmeta mu. Danas je bilo nešto za pivo, meni kad bi to devojka uradila ja bih iste sekunde prekinuo - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelazi neku granicu da budem nabeđen, bude mi krivo - zaključio je Karić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'