AKTUELNO

Nije ga štedela.

Nakon kratkog reklamnog bloka voditelj Milan Milošević se vratio u Belu kuću, pa su Dragana Mitar i Edis Fetić nastavili da komentarišu snimak njihove brutalne svađe, koji je pre reklama bio pušten zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaslužio sam batine. Ona je ovde pokazala svoju emociju, nije uradila ništa loše. Od 24 sata mi uživamo 23. To je bilo kad smo se posvađali u Rajskom vrtu. Ja sam tvrdoglav, ona kaže da će mi to doći glave, možda i hoće. Ja joj ne zameram ništa, imala je pravo sve da izlomi. Ona se sad osetila krivom, ali nema zbog čega. I da me opalila ovom stolicom, imala je pravo, ne bih joj vratio - rekao je Fetić.
Kako se ona posle toliko ljubavi zaljubila u Tomovića - upitao je voditelj Milan Milošević.
Ja sam razmišljao da li da pređem preko nekih stvari ili da trpim želju sa nekim, ja sam odlučio da pređem preko tih gluposti. Mogu i ja da se zaljubim. Ja sam to izbrisao istog momenta, svi grešimo. Nije jak onaj ko prebije desetoro ljudi, nego koji onaj koji oprosti - naveo je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom čoveku kao da su svrake popile mozak, on je sad rekao samo delić istine. Ovde su u pitanju četiri anđela, četvoro dece, o kojima oni ne razmišljaju. Tuga, jad i beda. Ja sam doživela razvod, kao smrtni slučaj, oni se smeju, zaj*bavaju, bacaju krivicu na nekog drugog. Ja ne znam šta ta gospođa Zilha radi kad gleda ovo. On njoj nije mogao da oprosti proganjanje, ljubomoru, a Dragani je oprostio Tomovića, ona je bila zaljubljena u njega. Ne znam šta je to Zilha mogla da uradi, da je to neoprostivo, a ova prevara je oprostiva. On čovek ne zna gde je levo, ne znam šta je njegov problem. Oni imaju s*ks na javnoj sceni, sa svim ovim problemima... Šta oni brane ovde? - rekla je Zorica Marković.
Ovde pričamo, nije samo ispod jorgana. Ovde nije s*ks u pitanju - dobacila je Dragana.
Ja nemam reči, ovo je sramota. Ova žena ili počinje da shvata, a ćuti, poručujem svim ženama ovog sveta da iz ove situacije izvuku nešto pametno, da ne veruju konjima, mamlazima u 40 godina, nisi ti Edo jedini. Ako se već vi brukate, da neko izvuče pametno iz ovoga. Ti kad uđeš u svoju kuću, bilo koga da zatekneš, da li ćete biti sramota? - navela je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne - rekao je kao iz topa Edo.
A da prošetaš Novim Pazarom? Šta si ti uradio ovde, osvajaš Draganu - bila je šokirana Markovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'