AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U" Zadruzi" je kao bomba odjeknula informacija da je Mirko Gavrić viđen u prestoničkom hotelu sa jednim muškarcem, a to je otkrila Jelena Pešić u razgovoru sa Drvetom mudrosti, gde je navela da je to Ivana Šopić ispričala indirektno.

Zbog toga je u Beloj kući nastao opšti haos, a onda je Mirko odlučio da se oglasi i jednom za svagda stavi tačku na glasine koje, kako on kaže, nisu istinite.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dan pred ulazak saznao da Ivana ulazi u Zadrugu. Ja sam joj rekao da me ne prepoznaje kad smo se videli, nisam imao lošu nameru. Ja nikad nisam koristio usluge hotela osim 2. i 3. jula osim kad sam bio u braku sa svojom suprugom i kad smo se razišli. Nikad nisam ni u hotelu prespavao, čak ni kada sam nastupao. Gagi može da potvrdi to. Ja živim u Beogradu, imam stan od 70 kvadrata i koga god da sam hteo da je*em, nisam morao da idem u hotel. Nikad nikome nisam ni novac dugovao! Sav novac koji imam, ja sam stekao! Ja sam jako mlad ostao sa sestrom i majkom, zato me prati glas da sam isfeminiziran. Ja sam imao potrebu da se dokazujem, a ustvari sam shvatio da sam uvek pored sebe imao najbolje ribe. Sve i da postoji muškarac sa kojim sam ja imao se*sualni odnos, on bi se za 37 godina pojavio! Ja u šoubiznisu postojim od 15. godine! Za 22 godine mog bitisanja na estradi, to bi bila i te kako interesantna tema, kojom bi se novinari bavili. Ja sam upoznao Ivanu kad je imala 16 godina, ali smo se videli možda 2-3 puta - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je sama rekla da poznaje ovde neku osobu dugo, ja to nisam rekao! Sama je potvrdila! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ta priča nema nikakve veze sa Mirkom, a Jeleni neka sve ovo služi na čast! - rekla je Ivana.
Ja bih svakako bila osuđena koju god tajnu da sam odala! Ja mnogo toga znam, a nisam htela da ispričam! - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'