AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U nastavku nominacija, Branislav Radonić Brendon imao je izlaganje na sebi svojstven način, ali su svi bili iznenađeni kako je ovoga puta komentarisao Ivu Grgurić o kojoj je imao samo reči hvale, a rekao je nešto što je bilo totalno suprotno od onoga što su ostali takmičari rekli o njoj.

I Maja Marinković se dotkla njene prošlosti, tako da je još jednom napomenula zbog čega o njoj nema lepo mišljenje, ali nije osporavala da Iva nije loša osoba. O Stefanu Kariću su imali standardne komentare, budući da on ni sa kim nije imao ozbiljan konflikt koji bi uticao na to da bilo ko o njemu pomisli nešto loše.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj tata baš gotivi Ivu, ja sam video nju kako plače i posmatrao sam je kako to radi. Tu si bila jako iskrena, u tom izlivu emocija. Ja sam te već izabrao kao drugaricu koja će mi pomoći da svoje performanse sprovodim u dela. Ja sam Karića upoznao ovde i bili smo diskretni u komunikaciji. Stekao sam utisak da je prepotentan, ali sam se uverio da nije tako. Ali, damu ću sačuvati, Stefana šaljem u izolaciju - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već rekla šta mislim o Ivi, iza tog mišljenja stojim i dan danas. Znaš da bude normalna kad pričamo o nekim temama, ali da je folirant, jeste. Želi da bude žrtva, malo pre je htela da me pripremi na nominaciju. Tri dana me gazila i onda me danas zvala da pričamo. Ja ću svakako reći šta mislim, ja ne podržavam to što je radila u prošlosti, tu nema izgovora, to je ružno i to ne bi trebalo nijedna devojka sebi da dopusti. Stefana gotivim, tako da svakako šaljem Ivu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'