AKTUELNO

Svađa dosegla tačku usijanja!

Edo Fetić pitao je Ivanu Šopić u emisiji "Igra istine": "Šta se to desilo na nominacijama, kada si rekla da prekidaš odnos sa Janjušem?"

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini problem koji je kulminirao bio je na pitanjima novinara, kada su Janjuša isporvocirali novinari pitanjem da sam ja zaljubljena u njega. Imam osećaj da želite od mene da iskopate nešto čega nema, nisam imala s*ks sa Janjušem - govorila je Ivana.
Evo šta sam ja očekivao od Zole da kaže, od čoveka sa kojim sam svaki dan,da kaže kako se osećam. On zna kako se ja osećam, svaki dan sa njim pričam. On zna šta su razlozi, trebalo je da ustaneš i da kažeš da to nisu razlozi i da Ivana laže, trebalo je da je iznapušavaš - rekao je Janjuš.
Što ti nisi iznapušavao Miljanu kada mi je j*bala sve živo i mrtvo? To je tvoje mišljenje, ja ne smatram da nisam ispao fer. Kažeš mi da sam trebao da je napušim, ali ja nikada nisam tražio od Janjuša da napuši Miljanu kada mi je bilo najgore. Sve stvari koje ti meni govoriš da joj kažem, govorim joj svaki dan - objasnio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'