AKTUELNO

Santana je zavredeo gromoglasan aplauz.

Bora Santana je tokom večeri rešio da motiviše zadrugare, te im je održao govor koji nikoga od njih nije ostavio ravnodušnim, te se nekolicina i uključila u diskusiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi od vas ne znaju ko su. Oni ne znaju da li vrše malu nuždu. Oni ne znaju da ovde miševi kolo vode. Umesto da kada su žurke vode kolo, oni su pustili da miševi kolo vode. Zbog čega su dozvolili da nemaju radnu naviku. Kada ustanu moraju da budu svesni svoga bitisanja. Jednom se u životu pruža takva prilika, da bude spokojan i svestan svoje nesvesti, da budu motivisani, poznati i heroji nacije, da budu omiljeni među ljudima - pričao je Bora.
Kopiraš ceo moj motivacioni govor od prošle godine. Prestani da me kopiraš. Ja sam učitelj, a ovo je moj učenik - dobacivao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Santana je potom savetovao svoje rijaliti cimere da se ne stide svojih emocija i da ih pokazuju transparentno jer samo tako će zavredeti pažnju svih.

Ja do sada nisam pokazivao svoje emocije dok se nisam posavetovao sa svojim ocem i on mi je rekao da to uvek pokažem. Čovek ono što oseća u nekom trenutku, on to treba i da pokaže, da bi pokazao svoju ljubavnu čakru kako bi mu bitisanje ovde bilo lakše. Ja želim da vas posavetujem da u svakom trenutku pokažete svoje emocije i da budete iskreni - rekao je Santana, a potom je rešio da odgovori svom cimeru na pitanje: "Kako voleti sebe".

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično pitanje Milana Petkovića. Kako voleti sebe? Čovek od malih nogu treba da nauči da bude ono što jeste, da bude pozitivan. Ono što se nauči od druge, treće godine, to je tvoje vaspitanje. Treba da ispitaš ko si ti, da vidiš koje su tvoje mogućnosti. Uvek treba da kažeš u sebi: "Ja mogu, ja hoću, ja to želim" - pričao je Santana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Branislav Radonić Brendon

#Milan Petković

'