AKTUELNO

Nije mogla da veruje kako su se pokazali!

Zadrugari su pokazali svoja prava lica onog momenta kada su se Iva Grgurić i Stefan Karić poljubili na Zadrugoviziji 3, a taj postupak izazvao je burne reakcije za stolom gde je on bio prozvan.

Ivana Šopić nije mogla da veruje da su se svi okomili na njega zbog toga i nazvali ga licemernim, pa im otvoreno priznala šta bi uradila da je na njegovom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da vam je svima krivo, svi očekuju da Stefan pljuje Ivu i da se svađa sa njom, a ovo što je uradio je baš bilo simpatično! Čudno mi je da Tara tako reaguje! - rekla je Ivana.
Ma, ja komentarišem sve! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se u inat poljubila sa njom i pomirila bih se da sam na njegovom mestu! Maja je isto došla i rekla to, pa šta?! Ja verujem da Stefanu nisu jasne neke stvari za tebe i Mateju, pa nije komentarisao! Ja verujem da Stefan ima veliku podršku i da je tu podršku dobila Iva na osnovu njega. On je uradio zbog scene i jer mu je bivša devojka, on ništa drugo nije rekao. 'ajde da je on nekog transvestita poljubio, nego svoju bivšu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ste svi vi ispali licemerni, jer ste govorili sve najbolje o njemu! On meni nije dao lažnu nadu, nego zbog scene i da bi bili profesionalni - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Stefanu sve rekla u oči! - zapenila je Matora.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'