AKTUELNO

Nije želeo ništa da kaže!

Svi su videli žestoku svađu Ane Korać i Davida Dragojevića, a danima su krili koji je glavni uzrok njihove rasprave koja je bila očigledna i evidentna.

U emisiji ,,Pretres nedelje" bilo im je postavljeno pitanje da ispričaju javnosti šta se tačno dogodilo između njih, ali je Ana kulturno odbila da precizno otkrije razlog.

Jedna priča je bila ovde, a druga priča napolju. Ja sam se naljutila, ali sam pola sata pre nastupa pitala njega to, a on kaže da to nije rekao. Opet, ne znam kako se ne seća da je rekao - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez obzira na sve, David je otvoreno istakao da uživa u tome da ugađa svojoj miljenici čak i kada je ljuta.

Ona nije navikla da joj neko pridikuje i slično. Ja sa njom živim i znam kakva je, volim je takvu. Može neko da misli da sam ja ovakav i onakav, ja volim da se ona oseća kao princeza. Sve joj udovoljavam, tako se ophodim, ne volim da glumim muškarčinu. Ja kad pogrešim, kažem joj, izvinim se. Stvarno ne znam da sam to rekao - rekao je David.
Ja sam rekla da ne mogu da verujem kako je moguće da sam se naljutila bez razloga. Ja ne želim da trpimi da se pravim da je super, ako mi zasmeta sitnica hoću da mu kažem, to očekujem i od njega - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'