AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav spoj!

David Dragojević naglo je promenio izraz lica kada je Stefan Karić prokomentarisao da nikad ne bi bio sa Anom Korać iz poštovanja prema njemu, pa istakao da je vidljivo koliko je voli.

U emisiji ,,Pretres nedelje" je spomenuo i njegovu naklonjenost prema njoj, kao i to da svakodnevno ide za njom i čisti, a to je njega pogodilo toliko da nije mogao da veruje šta sluša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ne bih bio ovde sa Anom, jer je sa Davidom i on je voli, vredan je, čisti joj - rekao je Karić.
Neću da ispadne da sam ja ovde čistač, ne treba niko da me sažaljeva. Ali dobro ako ne bi bio ovde sa njom, znači, nabolju bi - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju znam odavno, da sam hteo muvao bih je! Meni je žao što je loše protumačio moju izjavu - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo neću da me neko gleda kao da sam dobar, da čistim i tako dalje. Ja sam učesnik, mogu da kažem da je neko dobra osoba i da ima kvalitete, ali kad bi meni neko rekao i ustao da bi bio sa mnom ja znam kako bih ja postupio. Nikad ne bih dozvolio da se moja polovina oseća loše zbog toga. Ja to nikad ne bih rekao nekoj devojci koja ima nekog, ovde su svi za mene rijaliti učesnici - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je potpalila vatru kada je videla kako se Ana i Karić štite u izlaganjima i još više iznervirala Davida.

Ana i Stefan se štite! Tu nešto postoji sigurna sam - rekla je Miljana.

Nakon ovoga su Ana i David imali raspravu u garderoberu, jer on nije mogao da sakrije bes koji je osećao u tom trenutku.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'