AKTUELNO

Čolak odmah priznao zbog čega nije želeo da učestvuje sa Ivanom!

Zadrugari žestoko napali Ivanu Krunuić da je poletela otkad je žiri pohvalio njen nastup na Zadrugoviziji, pa su stekli utisak da iz dana u dan ponižava svog dečka Baneta Čolaka.

Milica Kemez i David Dragojević su prokomentarisali njeno ponašanje i izneli svoje mišljenje o tome što se na binu nije pojavila sa Banetom, a u njoj je to izazvalo revolt.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je izašla srećna iz sobe i sela kod mene i počeli smo da pričamo normalno oko Zadrugovizije. Ona je bila srećna, žiri joj je i dao neke smernice - rekao je David.
Ja nekad mislim da Bane koristi Ivanu i obrnuto, ali Zadrugovizija je bila šansa da pokažu koliko se vole i da vide da li ih ljudi podržavaju ili ne - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo iskidali Mirko i ja? Jesmo? Doviđenja, to je to. Ja ne želim da mešam ljubav i posao! Vremenom sam ojačala, ja ovde živim život! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam hteo da nastupamo, nisam hteo da zbog mene dobije manje glasova ili hejtova koji nas prosto ne vole! - rekao je Bane.

Jovana Tomić Matora je imala mnogo što šta da kaže na Ivanin račun, ali je bilo evidentno da je ne voli i da svojim ponašanjem u njoj izaziva iritantnost.

Koliko Ivana voli da bude u centru pažnje, ja to u životu nisam videla! Ti da nisi bila sa Mirkom nikad ne bi pobedila! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti pričaš u svoje ime, ti si jedan egocentrik! - rekla je Ivana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'