AKTUELNO

Zasmetalo mu je to što mu je ona pridikovala što je sedeo pored Ive, a sada je ona sela pored Marka.

Nakon Tare Simov, u Rajski vrt je došao i Mateja Matijević koga je Drvo mudrosti upitalo kako se oseća nakon raskida i šta je zapravo pravi razlog zbog kojeg su se razdvojili.

Foto: TV Pink Printscreen

Na snazi je trenutno neka njena netrpeljivost prema meni. Kada se posvađamo kao da neka mržnja izlazi iz nje. Ja kada nju vidim ona je meni draga. Iz tih razloga neću da se mirim sa njom - istakao je Mateja.
Čudno je malo. Ignorišemo se. Ona i dalje sluša druge ljude, provocira. Ona je meni kao osoba draga i to se neće promeniti. U poslednje vreme je došlo do mnogih svađa. Ona je pokazala nepoštovanje prema meni. Ona se pred ulazak u našu vezu primirila, bila je cici-mici, i onda je sve ovo počelo. Ona ne ceni ono što mi imamo. Ima neke druge principe. Mene nisu interesovale svađe sa drugim ljudima, samo ona. Ona nije htela da promeni ono što sam ja očekivao od nje. Neka bude da sam ja nju hteo da menjam, ali nisam - ispričao je Matijević, a onda objasnio zbog čega je nastala frka oko kreveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo raskidali, ona je meni rekla da ja nađem drugi krevet. Kako sam se probudio, tražio sam ljude koji bi promenili krevet. Ja sam zamolio Filipa Đukića. Tara je čula to i rekla da neće bilo ko doći u njen krevet. Dolazi Filip koji je juče rekao da je zaljubljen u Ivu i pita me da li može da spava pored nje. Ja sam hteo da ga ispoštujem. Tu je Matora napravila problem, jer neće nikoga u svom krevetu. Ja ne želim da se vraćam u taj krevet, ali Matora hoće da se Kendi vrati tu.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo je upitalo Mateju da li je ljubomorisao Tari zbog druženja sa Miljkovićem, a on je rekao sledeće.

Tara ima potrebu da od mene pravi mentola kad god se mi posvađamo. Nije problem Marko, ona je njemu skuvala čaj čim je došao, a kada sam ja to uradio, ona je meni napravila haos. Zamerala mi je što sam sede pored Ive, a kada je Marko došao, ona je odmah sela pored njega - ispričao je Matijević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'