AKTUELNO

Orilo se u Beloj kući!

Zadrugari su imali priliku da pogledaju i video-prilog tokom kog je Ermina Pašović prolila gorke suze. Naime, Pašovićeva je plakala zbog Stefana Karića i reči koje joj je uputio zbog hrane, što je veoma pogodilo zadrugarku.

Gagi Đogani bio je jedini zadrugar koji ju je utešio zbog svega što se desilo, što je zadrugarki mnogo značilo, ali ostali njeni cimeri bili su sigurni da je Pašovićeva zaljubljena u Karića i da je zbog toga tako odreagovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja više nikada neću uzeti ništa od Ermine u životu, da neko ovako doživljava nešto zbog mene, odnosno bilo ko. Ona je sama rekla da će da kuva svima, Ermina molim te, da li si nekada prisiljena? - upitao je Stefan.
To su bile dve noći, ja sam takva, uzimam takve stvari sebi k srcu. Ako se trudim oko nekoga, ja to radim od srca. Sada trenutno imam minus fazu, ne može mene sada Miona ili Mensur da me dotiče, već osobe koje me dotiču - vikala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam ja i rekao da bi je nasmejao, ona je plakala dan ranije, ali nije htela da mi kaže zašto, a bio je razlog Stefan. Ja te razumem, taj dan je bila i Zadrugovizija... Ona to lično prihvata, rekao sam joj da se Stefan šali, ona gleda da svakome udovolji, treba samo sa njom malo popričati, ćao - dodao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je ponašanje zaljubljene osobe - dodala je Ivana Šopić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'