AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš došli su u Rajski vrt kako bi razrešili misteriju staru dve godine, još od njihovog prvog pojavljivanja na velelepnom imanju. Naime, pre razgovora, Janjuš je umesto nadimka Prcka povratio stari nadimak, i to Breskvica, kako ga je Koraćeva ranije zvala.

Jako je lepo videti vas ovde ponovo zajedno - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo, ja sam htela da te pitam, ti si mi rekao da me je Janjuš prevario i da je rekao da sam ja ukrala čokoladu. Evo, sad smo tu. Ti si Drvo videlo svojim očima - izjavila je Ana.
Drvo, Ana i ja bismo imali možda neku tajnu da ti otkrijemo, a ti da nam daš neki slatkiš ovde da jedemo kao u prvoj sezoni što smo živeli. Ovako, mi smo provalili tu foru. Kada su neke ozbiljne svađe, ljude nas nisu gledali, to je trajalo dva meseca, ja sam izneo pola ove kućice. Ana je uvek bila tu, čuvala stražu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li vam je Kija bila pomagač? - upitalo je Drvo mudrosti.
Jela je - rekli su oboje.

Potom je Ana otkrila tajnu o padu Breskvice u prvoj ,,Zadruzi", koju nikada niko nije saznao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se desio Janjušev pad na žurki, mi smo se nešto posvađali, Đekson je stajao tu, mi smo se tu nešto zezali, ja sam prišla posle i pitala ga da li je okej, on mi je rekao da je zbog mene pao sa stola - otkrila je Ana.
Video sam je u Đeksonovom naručju i u tom trenutku sam spao, to je živa istina - potvrdio je Breksivca.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'