AKTUELNO

Šok!

Gradonačelnik Bora Santana sazvao je sastanak kako bi motivisao zadrugare i pokrenuo novu temu u gradiću nadomak Beograda.

Juče smo pričali o emocijama, danas će tema biti sloboda vođenja ljubavi na javnom mestu i kako vi gledate na to. Oni koji su imali taj čin, kako su se osećali - istakao je Bora.

Gradonačelnik je zamolio zadrugare da ustanu redom i kažu koje tri osobe najviše vole. Ono što su zadrugari izgovarali, zasigurno će napraviti pometnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su redom ustajali i govorili imena osoba koje najviše vole. Mateja Matijević je iznenadio svoju devojku Taru Simov kada nju nije naveo, a ona je nakon porodice, drugarice Soraje i Ane Korać, stavila njega na treće mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak i Ivana Krunić su naveli jedno drugo, iako se svakodnevno svađaju, pa su se posle toga izgrlili pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Edis Fetić je iznenadio zadrugare svojim izlaganjem.

Naravno, majčinska ljubav ne može da se poredi, majku, oca, pa decu, pa sestre - rekao je Edo, a zatim je ustala Dragana Mitar:
Sina, pa roditelje, brata, prijatelje - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Porodica na prvom mestu, tatu volim beskrajno, uvek ću ga voleti. Mamicu volim najviše na svetu, brat, i Davida smatram svojom porodicom. Ne bih ga odvajala. Tara, kao mlađa sestra. I Huga. I tetke i bake i deke - istakla je Ana Korać.
Porodica, Ana, prijatelji, njena porodica - rekao je za njom David Dragojević, a zatim je ustao Marko Janjušević Janjuš, koji je svojim izlaganjem verovatno potkačio Edisa:
Najviše na svetu voliš svoje dete. Ne možeš isto voleti i ženu i brata, to su različite vrste emocija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je morala da počne emisija "Sedi dole", Bora je poručio zadrugarima da će se njegov govor nastaviti, ali da su svi zaboravili da navedu jednu osobu.

Najbitnija ljubav je prema samom sebi, kada volite samog sebe onakvim kakvim jeste - rekao je Bora zadrugarima.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'