AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Marko Janjušević bio je prozvan u prethodnom pitanju novinara, pa ga je urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević pitao da da svoj komentar po pitanju komentarsa Davida Dragojevića da zamera svojoj devojci Ani Korać druženje sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok nije ušao David ja sa Anom nisam mnogo komunicirao. Njemu je zasmetalo kad sam ja njoj pipnuo šubaru, ali ispalo je da mu dosta stvari smeta. Pričali smo o Zadrzi 1, kako me Ana nikada nije uvredila, na tu temu smo pričali. I kad se posvađamo mi se nikad ne vređamo. Posle smo se zezali za čokoladu. Ne znam šta da kažem, mislio sam da Davidu nište ne smeta, a izgleda da mi nisu rekli da im smeta. Ja se šalim u rijalitiju. Ja znam da se Ana smeje mojim šalama - rekao je Janjuš.
Njemu je problem taj bicikl, ja sam potpuno zaboravila da sam mu obećala da ću se provozati sa njim, šta sada da radim - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić našla je za shodno da prokomentariše situaciju između Ane, Davida i Janjuša.

David se uvek tako ponašao, uvek je ćutao o problemima. Prijaju joj Janjuševe šale, njoj je David dosadilo. U ovoj situaciji je kriva Ana, a David nikako ne može da bude žrtva, neke stvari mu se vraćaju. Prijaju joj Janjuševe šale, njoj je David dosadio. I te kako postoji problem - rekla je Marija.
Moram da prokomentarišem, ja Janjuša ne gledam tako, on je čovek duhovit, to svi znaju, i mi se šalimo, ne gledam ga na taj načim - objasnila je Koraćeva.

Na pitanje da li nastavljaju da se druže, Ana je Janjušu dala potvrdan odgovor.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'