AKTUELNO

Ponovo je pokazao svoju lošu stranu.

Zadrugar Bora Santana je prethodne noći definitivno doživeo krah u ljubavi sa Milicom Kemez, a sve zbog brojnih svađa i konflikta koji su izazvali i sukob. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti zbog toga, a on je u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem otkrio koliko je razočaran zbog činjenice da je ponovo ispao najgori.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dao sve od sebe da budem dobar, nisam znao da će Veliki šef da napravi ovo što sam ja dobio. Krevet, pića, hranu, sve novo. Prva dama, mislio sam da ćemo da uživamo. Razloga za svađu nema, ne znam šta se desilo. Iscepala mi radio emisiju, govor, preko toga sam prešao. Prebacivala mi je za sve, nikada je nisam uvredio, baš mi je bilo lepo sa njom. Pozitivno je uticala na mene, ja joj kažem ,,drži" kafu, a ona se ljuti, kao kaže se ,,izvoli". Zanima me ko je ta osoba koja je odnela šerpu, nestala je. Namerno me urnišu, krivo im je što dajem sve od sebe zbog zadatka. Pet stepenika sam išao gore, sitnica je učinila da se razočaram. Hteli su da se nahrane sa tim, uspeli su u tome. Krivo mi je, povredio sam i sebe i druge, nisam to ni hteo da kažem. Nisam joj nikad opsovao majku, uradio sam to da joj bude lakše. Svašta mi je rekla, to me je dotuklo. Ljudi koji su u vezama i koji se bore, daju sve od sebe da dobiju nešto, a mi dobijemo ovo i opet ništa - rekao je Bora.

Kemezova ga je udarila tamo gde ga najviše boli, a to je priznao i voditelju vidno utučen i neraspoložen.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo progovorili ni jednu reč. Neću da se pomirim, vidim da je opčinjena Filipom, rekla je da želi da mu se osveti zbog bivšeg dečka. Ja neću da se bijem sa ljudima, ja njega gotivim. Dobacuje Kendiju koji joj ništa nije uradio. Dečko ništa loše ne radi. Vidim da mi je sve prebacila, da ona kao čisti. Ona pere neke gluposti, ja sam svakakav. Ja sam se zaljubio u nju, svidela mi se, ali ne znam šta joj sve ovo znači. Moguće da joj se sviđam, ali duboko joj se sviđa Đukić. Stalno ga nešto kometnariše, hoće sa njim da nastupa na Zadrugoviziji. Ja sam joj rekao da je to okej i sa mojom bivšom ćemo da blejimo kad izađemo odavde, ako je to normalno. Ponaša se kao da je ona heroj što je sa mnom, kao dala mi je na značaju. Ja zbog toga ne pravim korak da sa nekim budem u vezi, emotivni šok sam doživeo i spolja. Izgleda da ja nisam za to, ispao sam najgori - rekao je Bora.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'