AKTUELNO

Nekoliko puta je odbio da priča o ovome!

Zadrugar Marko Miljković je već na samom početku Zadruge 3 postao pretnja mnogim parovima, a među njima se našla i Dragana Mitar sa kojom je odmah nakon ulaska imao rasprave.

Voditelj Ognjen Amidžić je i sa njim obavio duži razgovor, pa priznao šta su mu ukućani prenosili ovih dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se kao da nisam ni izlazio. U prošloj sezoni je bilo napeto, a sada je već zezanje. Dešavaju se neke stvari otkad sam ušao, mnogi kažu da je napeto. Ne znam, oni pričaju sa strane, a generalno da ja vidim ne, meni je to sve normalno. Dragana i ja smo imali previše konflikta, ona je uporna sa tim bockanjem. Ona nešto ima protiv mene i hoće frku bez potrebe, to sam i dokazao. Moram i ja da reagujem nekad, a Edo je ispao šmeker. Objasnio je Dragani da nije u pravu i da treba da povede računa o svom ponašanju. Sutra može da bukne sve, ovo je Zadruga. Lakše mi je što sam sam, nemam više tenziju ni pritisak, rasterećen sam - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljković je ubrzo napravio i presek gde je istakao koja od zadrugarki mu je najsimpatičnija, a primetio je i koja od njih mu je bila naklonjena.

Nisam pričao sa Brendonom, pa sam promenio mišljenje. Nisam ga ni blatio, poštovao sam ga kao svog bivšeg druga, sad smo se združili opet. Ovo je prvi utisak, neka stagnacija je sa svima. Simpatije od devojaka ne primećujem, ali tako neku druželjubivost i to što sam tek došao primećujem. Gledaoci su pitali, Jelena Pešić i Iva su baš sa mnom okej, sa Erminom sam odličan, Gagija ne moram da pominjem. Orozović mi je okej momak. Što se tiče ukućanki, ne bih nijednu posebno da izdvajam. Ja iz prošlosti nemam regulisano i presečeno, tako da što se tiče nečeg većeg, ne razmišljam o tome. Slobodan sam da se družim sa bilo kim - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što će zasigurno zaintrigirati sve je to što je Miljković ove noći prvi put progovorio o raskidu sa Lunom Đogani, a nije sakrio da još uvek gaji emocije zbog kojih se često rastuži kada čuje svoje omiljene pesme.

Sa Gagijem sam super, ali da ulazim u detalje oko raskida sa njom i tako dalje, ne. Njemu je najbitnije da smo ostali u korektnim odnosima. Nismo mi povredili jedno drugo ne znam koliko. Palo je ružnih stvari i ružnih reči sa obe strane, ali nije to sad strašno. Kao što je početak bio lep, tako i kraj mora da ima neke gorčine. Teže sam podnosio raskid napolju, nego ovde, iskren da budem. Jutros sam se malo rastužio kad je režija puštala neke pesme - rekao je Marko, pa priznao koja zadrugarka mu je simpatična i privlačna.
Jelena Pešić je zgodna i fina, Iva isto. Družim se sa njima, ali ne bih da se povezujem. Baš mi prija ovako sad kako jeste, ne bih da se upuštam u nešto dublje sa njima. Lepe su devojke, Aleksandra je lepa isto.

Detaljno pogledajte u nastvku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'