AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Tokom porodičnog sastanka, Milica Kemez obratila se Stefanu Kariću, te mu je sasula sve u lice šta mu zamera. Kako je poznato, Karić je ove nedelje u ulozi vođe prvi put, a Milici je dao srednji budžet, što mu je ona veoma zamerila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam o tebi uvek pričala lepo, a em mi daješ poslednji srednji budžet, em pričaš o meni. Smatrala sam da imaš lepo mišljenje o meni. Ti si meni dao srednji budžet i da je tako, ja se u tvoj rijaliti nisam mešala. Ja sa Kendijem nisam ušla u vezu zbog fanova, tako da svi što mislite da se ja sprdam sa Borom, to je apsolutno laž. Povredilo me je i ono što si rekao za Boru, bez obzira što niko nije imao m*da da ustane i kaže da to nije tako. Uvek sam imala neke sumnje zbog nekih mojih ličnih razloga u tebe - rekla je Milica.
Vas kad su povezivali, govorila si: ,,Ne". Ja sam bio prvi koji ti je prišao u rijaltiiju, jer se znamo, a vidiš kako sada pričaš. Ja sam ti rekao ono što sam ja video sa Borom, to mi se nije svidelo - uzvratio je Karić.

Potom je Milica otkrila da joj je Tara Simov otkrila jednu tajnu koju joj je Karić rekao, ali nije htela da ispriča o čemu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'