AKTUELNO

Živkovićeva mu je zamerila što je nije otvoreno pitao da li ima emocije prema njemu.

Miroslava Mima Živković je zamerila svom rijaliti cimeru Nikoli Orozoviću što je odustao od zadataka u nedelji ljubavi pod izgovorom da je ona zaljubljena u njega i da ne želi da je povredi. Naime, Mima je istakla da se Orozović igra sa njenim emocijama i da je ovim potezom hteo samo da pokaže koliki je frajer.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kažeš kao: "Da se ona ne bi zaljubila..." Ti si sad kao frajer?! Ja ne mogu da zamislim da mi možemo da se poljubimo. Moje srce nije trenutno ni za koga. Trebalo je da dođeš kao prijatelj i kažeš da smo mi prijatelji - pričala je Mima.
Ja ću reći da sam ja zaljubljen i da nisam mogao da odradim zadatak jer sam se plašio da se ne rode neke veće emocije - dodao je Orozović.
Ti se sada igraš mojim emocijama. Sada neću ni da ti priđem, ni da te zagrlim. Ja bih ti prišla i rekla da sam odlepila za tobom - rekla je Mima i nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ni pomišljala da ja tebi mogu da se sviđam, ja sam se sprdala. Ja ne želim nikoga da zavlačim. Mislila sam da si znao da se sprdam. Uzdigao si sebe - pričala je Mima.
Ja nisam hteo da te ponizim. Sad ti ja verujem da nije tako. Trebalo je da dođem da ti to kažem - pričao je Nikola.
Ako se družim sa nekim, ja sam odmah zaljubljena. Ja više ne znam ko sam. Ja sam tebe prihvatila kao prijatelja. To je odvratno... Ni sa kim više neću da se družim, sama ću da pijem kafu. Ja sad imam barijeru i ne mogu da ti priđem - pričala je Mima plačljivim glasom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miroslava Mima Žikvović

#Nikola Orozović

'