AKTUELNO

Đedović odmah obrazložio zbog čega smatra da postoji mogućnost da mu centar za socijalni rad oduzme decu!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pitanja gledalaca" mogla da počne, a prvi koji je probio led bio je Edis Fetić.

Šta ćeš uraditi ako Zilha počne da te ucenjuje sa decom, jer je već počela?

Foto: TV Pink Printscreen

Neće me ucenjivati, drugo, ne znam šta je to. Postoji sud koji će da određuje model viđanja. Viđaću ih sigurno. Moje prirodno stanište je pored njih. Svako odlučuje sa kim želi da bude, deca su naša zajednička, nema razloga da ih ne viđam. A i dobro je što se desio poziv. Pokazalo je da je sve u redu, na najboljem mestu su. Ja sam se posle Rajskog vrta resetovao - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo su stvari koje sam sretao u praksi dok sam završavao fakultet. Teško je da će doći do dogovora, ovde nema nazad. Sve je tu mnogo čudno, ona sto posto neće dozvoliti ovo. Nisu se oni emotivno razišli, u tom slučaju bi se najnormalnije javila na telefon. Čim su ovi snimci prošli u javnost koje on ima odavde, imaće ih ko bude želeo - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao da ću tražiti starateljstvo. Ja radim i imam obaveze. Ja se ni u kom slučaju neću boriti da dobijem starateljstvo, a da ga ona nema. Ali, viđaću svoju decu. Mislim da ćemo se lagano dogovoriti. Ja nemam osećaj da nekog zanima sa kim sam ja i gde sam - rekao je Edis.
Da li deca znaju u kakvom si odnosu sa suprugom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaju to, mislim da su oni suviše mali. Objasniću im sve kad izađem odavde. Sve probleme sam rešavao dogovorom. Da biram između Dragane i dece, to se ne može desiti. Moja deca neće smetati nikome - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nama stavio do znanja da ga žena ne interesuje, već mu je proradila emocija što nije čuo decu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kao samohrana majka mogu da kažem da su sve prošle kroz ovo o čemu Đedović priča. To su jako veliki ožiljci kojih on nije svestan. Iako sam bila u idealnom odnosu sa njegovim ocem. Međutim, kada su izleti, nedeljni ručkovi, roditeljski sastanci, to je već bolno. Moji su sinovi odrasli, zdravi, pravi, moje su žrtve za to bile velike - rekla je Zorica.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'