AKTUELNO

Ovo je zanimalo mnoge!

Jedno od pitanja u emisiji "Pitanja novinara" bilo je upućeno Gagiju Đoganiju, koje je glasilo: "Zbog čega si rekao da ne bi voleo da Iva i Marko završe zajedno. Luna je isto razdvojila oženjenog čoveka i bila sa njim u vezi?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao da je Iva kiks. Ne sećam se toga što sam pričao. Ja podržavam izbor Marka Miljkovića, koja god devojka da je u pitanju, ko sam ja tu da odlučujem - rekao je Gagi.
Komentarisali smo kako su se devojke nabacivale Miljkoviću, transparentno. Njemu je žao što su Luna i Marko raskinuli. Čak je rekao da će podržati ukoliko se smuva sa nekom drugom devojkom. Iva je sada prava Iva, na početku nije bila iskrena - objasnila je Ermina Pašović.

Jelena Pešić prepričala je situaciju kada joj je Gagi rekao da će se super slagati sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se sedeli, Gagi mi je rekao da misli da će ući Marko, rekao mi je da misli da ćemo se zgotiviti, nije mislio na vezu. Sinoć je i meni rekao za Ivu, rekao je da ne bi voleo da Iva bude sa Markom, ali nije obrazložio - rekla je Jelena.
Gagi i da je rekao za Ivu da je kiks, bio bi u pravu. Ako nisam raskrstio sa emocijama iz prošlosti, to bi bilo kiks, ta veza bi bila osuđena na propast - rekao je Miljković.

Na samom kraju Gagi je priznao da je više naklonjen Markovoj vezi sa Jelenom, nego sa Ivom.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'