AKTUELNO

Ni Zola nije ostao uzdržan od komentarisanja!

Lazar Čolić Zola iznenadio je svoje cimere kada je izneo svoje mišljenje o tome ko je najpohlepnija osoba u Zadruzi, te je ovu neslavnu titulu dodelio Jeleni Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su tu i tamo pohlepni, ali Jelena Pešić jede cigarete. Nju ne zanima ni hrana, ni prašak, ni omekšivač. Ali za cigaretama je najpohlepnija - rekao je Zola.
Mene nervira kad ljudima daš deset puta, a jedanaesti kad im ne daš oni se ljute. Ja sam cigaretu delila sa Banetom, sa Markom, čak sam i Ivani dala! - rekla je Pešićeva.

Zadrugarka Nina Babić stvorila je opštu pometnju kada je u toku sastanka odlučila da odbrani sebe, jer je čula priče kako je ona jedna od onih ukućanki koji kradu tuđe stvari i namirnice.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima i Miona su najpohlepnije ovde, uvek imaju na tonu hrane sandučetu koju čuvaju i neće nikome da daju. Nataša takođe, znamo da je i ona ukrala onu šerpu! Iako svi znamo da je i Iva takva, prodaje pivo za 500 dinara, što je meni nenormalno. Nataša je htela sa šerpom namerno da napakosti Brendonu, evo to ja sad kažem - rekla je Nina.
Ne laži, ti si došla do mog kreveta i otvorila sanduk, kad su te pitali šta radiš tu nisi mogla da odgovoriš, usta su ti bila puna - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'