AKTUELNO

Bilo je napeto!

Marko Miljković i Mlađan Jovanović i ove večeri posvađali su se tokom emisije, a odmah je reagovalo i obezbeđenje. Novinarka u studiju želela je od Marka da čuje detalje njegovog sukoba sa Mlađanom, a zatim su Miljković i Jovanović nastavili svoju svađu koju su započeli u petak veče tokom "Igre istine".

Foto: TV Pink Printscreen

On je počeo neku priču da smo drugari, ja sam ga video dva puta u životu, niti ga vezujem za tog njegovog prijatelja kog je spomenuo juče. Da li sam ja klošar ili ne, ja sam nekada plaćao i na potpis. Imao sam deo posla koji sam radio u klubovima i mene su plaćali da dolazim u klubove. Možda se on tu našao... Poznajem dosta ljudi i mogu da radim taj posao. Kada mi je trebao novac, radio sam to. Nije mi jasna ta njegova priča da sam ja klošar. Može tako da me naziva, ali on meni generalno deluje kao klošar - pričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe boli Manuel! Čovek nikada nije hteo da se uhvati za džep, kad god smo izlazili, plaćali smo Manuel i ja. Imamo drugare koji drže klubove gde možemo isto na potpis! Što se treseš kao k*rac? - govorio je Mlađa.
To je priča za tebe! Ti si pola čovek, pola p*nis! Šta se primaš ti? Brani svog drugarčića Manuelčića koji lupeta gluposti po celom gradu. Hajde skini kačket, pojeo te je kompleks sinoć! Pola čovek, pola p*nis! Manuel i ja smo sarađivali, a ja nisam radio za njega! Ove godine ćeš ti da pop*šiš k*rac! - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, radio si! Nisi nikada bio sa njim 50:50! Niste radili kao partneri. Ako ti neko daje 150 evra, a on zarađuje mnogo više, šta je to onda? To nisu njegove laži! Voliš ti da p*šiš k*rčeve! Ti ne vadiš k*rac iz usta! Ceo život si hteo sa Manuelom, tebe je ubio taj kompleks i na kraju si ga odradio - rekao je Mlađa.
Problem je nastao kada sam ja uzeo da radim najjači klub u Švajcarskoj - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

I hteo si da vrbuješ njegove devojke. Čoveka koji ti je davao hleb u ruke, ti si hteo da ga zavrneš. Ja sam rekao da ću sa njim da budem na distanci zbog neke dve situacije napolju - rekao je Mlađan.
Ja hoću ljudima da pokažem da si ti g*vno. Jesi li ti išao sa mnom? Ko si ti da to tvrdiš, gde su dokazi? - vikao je Miljković.
Ti se prišljamčiš za devojku da bi ostao do kraja - dodao je Jovanović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'