AKTUELNO

Orilo se u izolaciji!

Tokom večeri Nina Babić i Mlađan Jovanović nastavili su svoj verbalni rat. Naime, ono što je Nini zasmetalo jeste ponašanje Jovanovića prema njoj, kao i to što je branio Natašu Radan tokom sastanka.

Foto: TV Pink Printscreen

Diži se i prestani da se svađaš, ovde sam došao da pomognem tebi i Kendiju, nemoj da ležiš tu - rekao je Mlađa.
Kendi će dobiti hranu, ja ne želim više, veruj mi da ne želim, ne bih otišla da uzmem od nekoga, da molim nekoga za neku hranu! Kad je ona izabrala sama, a prva sam čistila za nju! A prvi ti mi ideš na k*rac! - vikala je Nina.
Ne možeš da se ljutiš na te ljude, odakle ja znam... Tiše, nemoj da mi urlaš! Ja sam rekao da ne idem u kupovinu, ja nisam kriv što od vas šestoro u društvu ste svi nesposobni, šta sam ja tu kriv? Vas dvoje se inatite, ja trčim da uzmem pare od vas, da dam nekome da vam kupi! - vikao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka laže, ja njoj nikada nisam pričala za mene. Pogotovu da kaže da sam joj rekla da te ne volim! Mlađo, ta priča me više ne interesuje! Idite, kr*šite se! Ako si došao zbog hrane, pričaj mi za to. Najveći naš problem je što ti nisi verovao meni, sad idi kod drugih! Ti si ustao da braniš Natašu, a kada je mene Bora napao, ćutao si! - odbrusila je Babićeva.

Nina i Mlađa nastavili su da se svađaju, ali ono što je sigurno, iako zadrugarka tvrdi da više nema emocije prema njemu, varnice koje se osećaju su i više nego vidno prisutne.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'