AKTUELNO

Zadrugarka ne želi da se druži sa bivšim dečkom

Tara Simov i Mateja Matijević napoko su popričali u kom će pravcu nastaviti svoj odnos, nakon turbulentnog raskida koji se desio pre nekoliko dana. Naime, Tara je dala dve opcije Matijeviću da odluči, jedna je pomirenje, a druga da prekinu svaki kontakt, pa i prijateljski.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u stanju da pola sata ti objašnjavam da nisi u pravu, pokrvimo se, da bi ti kasnije došla i rekla mi da sam u pravu - rekao je Matijević.
Samo ne treba da razmišljaš kako sve izgleda spolja. Ti si meni rekao da ti gledaš kako će tvoja baka da gleda na mene kao tvoju devojku. Dala sam ti dovoljno dobar argument da se tripuješ - rekla je Tara.
Ja sam tebi rekao da moja devojka mene predstavlja, da volim da se lepo ponaša. Za tu jednu rečenicu o baki si se uhvatila i ne puštaš - tvrdio je Mateja.
Moj otac nije bio za tebe, ja sam učinila da te zavoli, jer si ti za mene najbolji. Najbolji si! - pričala je Simova.

Nakon iscrpnog razgovora, Tara i Mateja su morali da donesu odluku u kom pravcu će dalje ići njihov odnos.

Postoje samo dve mogućnosti. Jedna je da prekinemo svaki odnos, pa i prijateljski. Drugo je da se pomirimo. Moraš da me shvatiš, ja ne bih mogla da komuniciram više sa tobom ako definitivno raskinemo, ali tu opciju najmanje želim. Imaš pet minuta da odlučiš, prvo razbistri glavu - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'