AKTUELNO

Porota je iznela mišljenje o sukobu Miljane i Gagija.

Nakon što su tužilac i tuženi izneli uvodnu reč, porota je iznela svoje mišljenje o slučaju Miljane Kulić i Gagija Đoganija. Naime, Miljana je tužila Gagija jer joj je okrenuo leđa otkako je u rijaliti ušao Makro Miljković.

Smatram da je Miljana bila veoma posesivna u ovom odnosu, samo je čekala situaciju u kojoj će moći da napdane Gagija. Gagi ovde nije kriv. Miljani ne odgovara kada je neko dobar prema njoj. Nije trebalo da Miljana tuži Gagija. Miljana je zahtevala od Gagija da joj kaže da li mu je ona draža ili Marko. Miljana je u 95% ljubomorna na favorite - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudskoj zlobi nikad kraja. Ovo što se desilo je njena posesivnost prema onome što ona ne može da savlada. Ona hoće da joj Gagi bude posvećen 100 odsto. Ja mislim da Miljana i dan danas ima emocije prema Miljkoviću i ona sa kim god vidi Miljkovića, ona reaguje tako kako reaguje. Smatram da nije trebala da na bilo koji način izaziva Gagija, jer on nije kriv. Gagi nema u sebi zlo i samo traži od nje da ga ona ne vređa - izneo je svoje mišljenje Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Lazar Čolić Zola je najpre stao u odbranu svoje bivše devojke jer su je zadrugari okrarakterisali kao "bolesnicu", a potom istakao da je u pitanju posesivna ljubomora jer se Gagi zbližio sa Miljkovićem.

Mi na ovom suđenju nismo ti koji možemo nekome da dajemo dijagnoze. Čuo sam Miljkovićevo izlaganje i on je apsolutno u pravu. Ovaj njihov konflikt nije nastao zbog Lune, već je nastao zbog dolaska Marka Miljkovića. Ja znam da je ona posesivna u vezi i u prijateljstvu. Njoj smeta zbližavanje Marka i Gagija. Ne smatram da je Gagij kriv, u pitanju je njena posesivnost - rekao je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Mina Vrbaški

'