AKTUELNO

Mensur ljubomoran čak i na Boru.

Nakon što je ovonedeljni vođa Nataša Radan pročitala pismo Velikog šefa zadrugarima, započelo je suđenje Mensuru Ajdarpašiću, povodom tužbe koju je protiv njega podigla njegova devojka Mina Vrbaški, zbog toga što je zadrugarki Miroslavi Mimi Živković ušao u kupatillo dok se tuširala.

Ja ću veoma kratko, zanima me kako će porota da iskomentariše ovo. Ja sam tužila mog dečka jer je ušao danas u toalet dok se Mima tuširala. Ali pre toga, Mima je ušla preko reda u toalet. Gde se on naravno iznervirao, ali to nije opravdanje pošto je ona žensko - rekla je Mina.
Kaže u tužbi da je Mensur ljubomoran čak i na Boru - pročitala je pred svima Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da sam u pravu. Ja se pitam da li mi jedni drugima ulazimo u toalet kod kuće kada smo privatno. Ne znam da li vi ulazite jedni drugima kada ste na poslu, kada radite u velikim i brojnim firmama, koje broje mnogo članova, da li ulaze jedni drugima u toalet. Meni to nije normalno. Meni nije normalno, kad je s' moje strane to u pitanju , ja nisam ljubomoran na Boru. Ja smatram da to nije u redu, meni to smeta. Ja smatram da to nije kulturno. A to da li smeta Mini ili ne... Ja smatram da sam ja u pravu - završio je Mensur svoju uvodnu reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Draga poroto, ja moram da kažem javno. Svi znaju da se ja ovde tuširam već tri godine, mi smo se tako dvoje, troje tuširali okrenutih leđa. I ovako smo ulazili, ovde ima pregrada, to je normalna stvar. Ja nemam taj problem. Ovde ima pregrada. Sto puta kada se i Ana kupala niko nije gledao na tu stranu. Onda nisi trebalo da uđeš u rijaliti, trebao si da tražiš da ti daju spoljni toalet -rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni smeta da je neko trenutno u toaletu fizički prisutan dok se moja devojka tušira - dodao je Mensur.
Niste trebali u rijaliti da uđete. Kamere biju u vas. Da li ste videli snimak kada su se kupali Ana i David? - upitao ih je sve Bora.

Kako je sve dalje izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Iva Grgurić

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'