AKTUELNO

Vrelo u sudnici!

Sa izlaganjem svog tužbenog zahteva započela je zadrugarka Dragana Mitar ,a potom se na njene reči nadovezala Marija Kulić.

Pa gospođa Marija Kulić konstantno ima neki problem sa mnom. Uhvatila se kao pijan plota za mene. Ne gleda u svoje dvorište. Prvo treba da pomete kod svoje ćerke a onda kod drugih. Konstantno mora da komentariše stvari po njenom, smatra da je kompetentna, ja se sa tim ne bih složila. Tužila sam Mariju za to konstantno vređanje, vređam i ja nju, tu smo u egalu - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Dragana antipatična, još od prošle sezone zbog njenog ponašanja i tog nemorala. Ona je velika sramota ženskog roda. Smatram da Edo, ima on tu dozu normale u sebi. On je rekao da je za njega ovo ovde igra. Nijedan normalan muškarac ne bi prešao preko takvih stvari. Da na njegovi oči bude u vezi sa drugim muškarcem. Mislim da joj nije oprostio i da joj nikada neće oprostiti. Oprostio joj je zbog te igre, da bi duže ostali u rijalitiju. Nikada joj neće oprostiti Tomovića - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Završila je svoje izlaganje Marija Kulić i čvrsto ostala pri svojim stavovima.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Dragana Mitar

#Edis Fetić Edo

#Marija Kulić

'