AKTUELNO

Još uvek se kriju?

Najverniji gledaoci "Zadruge 3" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući.

Jelena, zašto ne priznaš da si se promenila otkako je Marko ušao? Zašto ne priznaš da imaš osećanja koja su i te kako vidna? Prelepo ti stoji trenerka iz njegove kolekcije - glasilo je pitanje za Jelenu Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da ću da priznam ukoliko mi se jave emocije. Stvarno je Marko uneo pozitivnu energiju kada je ušao. Ekipa iz sikter štaba je super. Raspoložena sam i to je sve - rekla je Jelena Pešić.
Promena je evidentna. Oblači izazovne haljine pred spavanje. Ona tako sve to damski izvodi. Priča kako puši cigaretu i živi hedonistički - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepotica iz kraja je deo mog markentinga. Što se tiče njenog rasploženja, siguran sam da unosim energiju i među ostale ljude. Prema mom mišljenju, ja ne vidim da ima bilo kakve emocije sa njene strane - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Marko Miljković

'