AKTUELNO

Ovome se nije nadao.

Zbog čega je upitala Nikolu Orozovića da li bi imao intimne odnose u "Zadruzi", a nakon toga pitala i Maju Marinković da li postoji neko mesto na kom može da ima vrelu akciju, a da kamere to ne snimaju, glasilo je pitanje za Ninu Babić. Ovo se nije svidelo Mlađanu Jovanoviću koji je pobesneo zbog svega.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i ja smo otišle u izolaciju, bilo nam je dosadno. Majina posla, provocirala je Nikolu da je p*der. I u tom trenutku ona kaže da radimo kao intervju i stisnula me da podj*bavamo Nikolu. Tako da ništa nije tu bilo - rekla je Nina.
Iskreno, nije tako bilo. Ja sam radila intervju i postavljala pitanja. Ja ne znam da li postoji takvo mesto. Jeste bilo pitanje na tu temu za s*ks, ali to ne postoji ovde u kući. Jesmo se šalili, ali da je pitala, pitala je. Nina, mislim iskreno da voli Mlađu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada se Nina i Maja izvlače. Drugačije si, Majo, onog dana komentarisala. One sada pokušavaju da se sprdaju sa mnom. Nina je bila ozbiljna za s*ks i ja sam rekao da bih to uradio - rekao je Oroz.
Ja nisam krivila tebe. Daj, ne lupaj, Orozoviću. Rekla sam da postoje varnice i da podbadate jedno drugo, ali da ona voli Mlađu. Nije Orozović kriv, ali ni Nina - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se sprdale. Maja je rekla da može da se ima s*ks iza Drveta! Prozivaju ga da je p*der. Ja iskreno mislim da nije p*der - pričala je Nina.
Koga bre prozivaju? Nemoj sada da se izvlačiš, Nina. Maja se izjasnila i rekla da se sprd*la tog dana - pričao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja posle ispadam bolesno ljubomoran... Ne znam koja zaj*bancija da je u pitanju, ti pitaš čoveka: "Da li bi imao s*ks u rijalitiju?" - skočio je Mlađa.
Možda sam ja i pogrešila što sam ga pitala... - branila se Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda si? Tebe je to zanimalo! To je ono Kendi što sam ti ja rekao da ne izlaze iz izolacije i posle sam ja budala i bolesno ljubomoran. A isto se Orozović zatvara otkad je u izolaciji s njom i neće da progovori sa mnom - nastavio je Mlađa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'