AKTUELNO

Orila se Bela kuća.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 3", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Jutros si namerno izazvala svađu sa Milicom i Borom, tako što si sklonila njihove stvari, znala si da će se oni pobuniti. Pljunula si Boru. Zašto si bolesno ljubomorna na Milicu Kemez? - glasilo je pitanje za Ninu Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je za to vreme dok sam ja htela da se kupam, htela da pere veš. Ja sam pomerila te stvari, lepo sam ih sklonila, a ona je krenula moje stvari da baca i laktom me je tada odgurnula. Ja sam tada nju pitala da li će ona da se kupa, pitala sam je ironično, ona je odgovorila "naravno" i onda joj ja nisam dozvolila. Ona dobro zna da mi je majka slaba tačka, a ona koja nema roditelje, ona na to puca - pričala je Nina.
Ona je meni rekla da smrdim. Ja sam čula da njena majka diluje drogu, ona mi je to sama rekla - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tvoje ne diram, nemoj ni ti moju majku. Dok sam se kupala ona mi je to rekla za majku - rekla je Nina.
Ćuti ti, ti si ta koja pereš veš za pare. Ne izlaziš iz kupatila po ceo dan. Ne pere veš kako treba, ostavlja fleke, džabe dajete pare - pričala je Kemezova.
Smatram da u ovome nisam kriva. Ti nemaš pravo nijednoj curi da nešto kažeš. Mlađa i ja se nismo sinoć svađali, ako je tebi Mlađa drug, ti nisi smela da dozvoliš da kažeš da bi se ja j*bala sa Stefanom, a onda sa Nikolom. To govori kakav si ti čovek - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je obavestio zadrugarke da su obe kažnjene nedeljnim honorarom zbog svega što su iznele za stolom i nepoštovanja pravila Bele kuće.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Nina Babić

'