AKTUELNO

Goruća tema za crnim stolom!

U emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je snimak u kojem Nina Babić i Nikola Orozović pričaju o Mlađi Jovanoviću.

Samo da znaš, ovde postoje ljudi koji se znaju 20 godina, kao Mlađa i ja. Trudim se da ne komentarišem i da ne budem pristrasna, znam da bi poludeo da zna da sada komentarišem. Da li znaš da si potencirala priču sa čovekom koji ide na operaciju do sedam sati? - pitala je Ninu izrevoltirana Matora.
Želela sam da budem sa njim pred operaciju, pumpate priču bez potrebe - odbrusila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka ovde, nije samo ona kriva, ona ima 20 godina, ona je nezrela. Mlađa ima 34 godina, bio je sa 100 devojaka, ne znam šta mu se desilo. Čovek je skrenuo psihički, meni je njega žao. Nina je imala emocije od početka prema Orozoviću, sa Mlađom je sve išlo na silu, sada se i razboleo - objasnio je Janjuš.
Rekao sam joj danas da je bolesna i da je bezobrazna, to i mislim. Ipak, opravdavam je, ona ima 20, Mlađa 34 godine. Tražio sam joj da prekine komunikaciju, dešava se situacija da se mi dogovaramo nešto, a onda Mlađa trči za Ninom po dvorištu, svađaju se i mešaju me ponovo u njihovu svađu. Prema njoj trenutno osećam nešto loše, ona je ovih dana katastrofalno bezobrazna. Suštinski među nama se nije desilo ništa - govorio Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li se sa Mlađom sve vreme svađala da bi dobila pitanja gledalaca, kao što je u više navrata spominjano, Babićeva je odgovorila.

Mi nismo nikada komentarisali o tome, dok Dalila nije spomenula što su manje bitni ostali parovi i navela Mlađu i mene. Mlađa zna da sam srećna što nemamo pitanja, nama je to išlo u prilog. Možete Mlađu da pitate kada se vrati, isto će vam reći. Mlađi odgovara da kaže to za pitanja, jer zna da će se većina zadrugara ovde zapaliti - rekla je Nina.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'