AKTUELNO

Ovo je njeno mišljenje.

Prošle noći podigla se velika prašina zbog Ermine Pašović, nakon što su svi ukućani saznali da je ona tražila od Drveta mudrosti tajni zadatak da osvoji srce Stefana Karića. Ovo je veoma pogodilo Gagija Đoganija, a Ermina se jutros zbog svega svađala sa Jovanom Tomić Matorom koja je branila densera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kasnije, Matora je otišla u spavaću sobu kako bi o svemu pričala i sa Ivanom Šopić koja je i te kako bliska prijateljica u poslednje vreme Stefanu Kariću.

Ja ne znam šta ona o meni misli, još mi na sve dođe i kaže da misli kako igra igru. Meni to nije normalno da ti odeš i od svih zadataka tražiš to. Ona se zaigrala, a onda kad se sve ovo izdršavalo sa Gagijem, ona je iz nemoći spustila loptu, a onda Gagi ispada ljubomoran - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću previše da se kačim, da ne bi ispalo da sam ja ljubomorna na Stefana i tako to... Zadatak je mogao da bude i da se skače u bazen. Ona ne može da podnese da je izvisila u nekoj priči. Nju su svi prihvatili i svi su super prema njoj... Naravno da bi sa njim - rekla je Ivana.
Pre dva meseca je plakala mi, govorila da se zaljubila... - dodala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'