AKTUELNO

Ponovno druženje još uvek nije na vidiku.

Naredno pitanje u toku večerašnje "Igre istine" postavio je zadrugar Mlađan Jovanović , a on je zahtevao od Bore Santane da mu pojasni celu situaciju vezanu za njihov ovonedeljni sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da mi je jako žao što se sve ovo desilo , nisam ni ja sam očekivao da ćemo da se posvađamo. Poštovali smo se maksimalno, krivo mi je zbog devojaka da se posvađamo, niti si ti bio pijan niti sam ja popio jedno celo pivo. Krivo mi je bilo to, Drvo me je pitalo ko je kriv u svemu tome. Meni je krivo. U tom nekom žaru kad si krenuo na mene da se obračunao , ja sam te uhvatio za vrat, da bih te sklonio od mene, ne da bih se obračunao. Krivo mi je što je Filip skočio na mene bez ikakvog razgovora. Kad sam spomenuo to "Iskasapiću te", loše se osećam, krivo mi je zbog toga. Nisam očekivao da ćeš da polomiš ruku - rekao je Bora Mlađi.
Morao sam bes negde da iskalim. Boro, nisam tebe udario, sebi sam naštetio -odgovorio mu je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je mnogo krivo, nisam imao pojma da je toliko ozbiljno. Da se zbog devojaka ljudi svađaju ovde. Neka ispadnem ja pi*ka, mene boli uvo. Sa moje strane nemaš nikakvu netrpeljivost. Ne uzimam nijednu tvoju uvredu što si mi rekao za ozbiljno. Mislim da treba da spustimo loptu. Pitam te sada, je l' ti mene kriviš? - upitao je Bora Mlađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga, ja sam sam kriv što sam slomio ruku. Ali posledica toga si ti, milion puta sam ti pričao da se ne mešaš. Ti si se konstantno mešao. Ja sam video kada si ta vrata gurao, razvaljivao, ja sam nju ubacio unutra i držao vrata rukom. Ti si pričao: "Daj mi nož, ja ću da je zakoljem!", ne mogu ja da razmišljam, Boro, da li ćeš ti slučajno da uzmeš nož i šta će tebi da padne na pamet. Trenutno ne mogu da ti oprostim - rekao je Mlađa Bori.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Bora Santana

#Mlađan Jovanović

'