AKTUELNO

Ovo je želeo da zna!

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Branislav Radonić Brendon, a bilo je upućeno Filipu Đukiću.

Kod Filipa zapažam neko žutilo, agresiju i prepotentni stav. Kod Ive neku namžurastu ćud. Umesto da delujete raspoloženo i zadovoljno, vi delujete negativno. Šta se dešava, imate li nešto protiv mene? - upitao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene si odmah razočarao, ispao si p*čka i indijanac kada smo te molili za krevet. Ne mrzim te. Dodatno što me je iznerviralo, tražiš hranu, a znaš da nisi dao krevet. Kako možeš da pomisliš da tražiš? Ovako si mi gotivan, zanimljiv. Ne znači da te mrzim, ali si me, ne mogu da kažem razočarao, ali sam smatrao da nisi u tom fazonu - odgovorio je Đukić.
U potpunosti te razumem, ali takva vam je aura trenutno, žuta ili zelena. Dao bih vam krevet, ali ja se vezujem za mesto u rijalitiju. Razumem da ste malo izrevoltirani, ali to nije razlog da me hejtujete - dodao je Brendon, a onda je ustala Iva:

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone, kada si došao, prva sam ti ustupila sve što ti je trebalo i dala i taj krevet. Ti si rekao da ne možeš tu da spavaš, nakon toga sam ponudila krevet i Nataši i Filipu - pričala je Iva.
Ti si rekla da Brendon smrdi, da ćeš otići - ubacio se Lepi Mića.
Rekla sam da je neuredan, ne da smrdi. Svoje stvari odlaže na moj krevet. Brendone, gotivim te, uvek ti dajem hranu, ali zbog takvih stvari... - istakla je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'